Як облаштувати будинок за допомогою штучних квітів

07/02/2021
від Администратор Главный

Штучні квіти з кожним роком все більше входять в наше повсякденне життя. Це пов'язано з популярністю, доступністю і багатьма перевагами штучних рослин проти натуральних.

Створення власного проекту інтер'єру
Перед тим, як зібратися зробити власну квартиру унікальною, варто зробити план, оскільки всі ми знаємо, що папір все стерпить. Після того як Ви врахували моменти пов'язані з Вашим матеріальним станом і визначилися з головною пронизуючою ідеєю, варто підібрати стиль, палітру фарб і особливі елементи. Якщо для Вас це дуже складне завдання, то краще за все буде звернутися до відповідного фахівця: дизайнеру або флориста і пояснити йому всі тонкощі Вашої ідеї.
Штучні квіти — відмінна заміна натуральних квітів. Зовні, штучні квіти відмінної якості, нітрохи не гірше справжніх квітів. Основною перевагою даних квітів є — мінімальна потреба в догляді. У зв'язку з цим, вони широко використовуються. Але, багато хто думає, що штучні квіти не вимагають догляду, це не зовсім так. Так, штучним квітам необхідно періодичний догляд, що надалі дозволить зберегти їх головні характеристики — форму і забарвлення.

Штучні квіти для різного типу приміщень
Якщо ви хочете зробити свій будинок затишніше і комфортніше за допомогою штучних квітів, перше на що потрібно звернути увагу це тип приміщення: для вітальні, кухні, спальні, коридору існують різні моделі штучних квітів.
• Фахівці вважають, що для вітальні, виконаної в архітектурних стилях: ампір, бароко, рококо - найбільш оптимальним варіантом стануть троянди, гладіолуси або калли. Також добре підходять великі зелені рослини у великих вазонах розташованих на підлозі.
• У коридорі найчастіше використовують великі горщики з пальмами або фікусами.
• Якщо Ваша спальня нагадує французький прованс сміливо вибирайте маленькі мобільні букети з лаванди або флору в невеликих горщиках, розташованих в безпосередній близькості до ліжка. Для спальні також відмінно підійдуть орхідеї, що додасть елементи романтики.
• Дитяча кімната. У цьому випадку головне безпека дитини, тому потрібно бути впевненим в якості, щоб уникнути алергії і в подальшому уникати покупки великих вазонів, які можуть фізично травмувати дитину. У всіх інших випадках можна покластися на власний смак і вибрати барвисті і яскраві рослини.
• Багато хто вважає, що для прикраси зали потрібна велика кількість штучних квітів, але це не зовсім так. Краще використовувати об'ємні рослини, наприклад гілки флори, в горщиках або без їх, в кутках кімнати.
• Прикрасити приміщення кухні найкраще соняшниками, а робочий столик невеликими штучними плодами дерев або листям. Дуже красиво штучні квіти на кухні зморяться в білих, простих за конструкцією вазонах.
• Якщо Ви маєте власний балкон вибирайте довгі в'юнкі рослини. Прийнятним є використання частково внутрішнього розміщення вазона зі штучними квітами, що буде радувати не тільки Вас, але і Ваших сусідів. Схожу ситуацію маємо і зі сходами.
- Другий головний момент, це загальний фон приміщення: квіти повинні збігатися за кольором, відповідати розмірам і обсягами деталей прикрашеної кімнати (меблів і іншого).
- Хоч штучні квіти і не мають проблем зі сонячним світлом, краще не ставити їх на місце попадання променів, бо це призведе до зносу матеріалу і втрати кольору.

Матеріал штучних квітів.
На даний момент існує чотири найбільш поширені матеріали з яких виробляються штучні квіти:
• Текстильний матеріал
• Тканинно-латексний.
• Пінно-поліуретановий
• Латексний
При виготовленні штучних квітів вище перераховані матеріали можуть комбінуватися. Використання тканини це найбільш популярний спосіб створення штучних квітів — розташований в доступному ціновому діапазоні, зовні наближений до натуральних кольорів. Відповідно покриття латексом робить товари більш дорогими.
Найдорожчими квітами, що володіють вищим класом реалістичності вважаються вироби виготовлені з поліуретану і латексу. Цей тип матеріалу через його водостійкість найкраще використовувати в кухні або ванній. Його можна вільно мити не боячись втрати якості.
Також краще за все поставити собі питання: прикраси будуть приурочені, до якогось особливого дня, будуть носити сезонний характер або залишаться на довгострокову перспективу? Час прикраси — це ще один головний момент в плануванні власного інтер'єру.
Всі ми неодноразово бачили в фільмах, як прикрашають вхідні двері вінками перед Різдвом. Вінки можуть включати в себе ягоди, листя, шишки та іншу атрибутику флори. Різдвяний декор складається з безлічі елементів і далеко не останнє місце займають штучні квіти. Серед них варто виділити орхідею, пуансетію або троянду. Виробники, щоб надати святкового вигляду роблять їх яскраво-барвистими з використанням глянцю, блиску або імітацією снігу.
Ще одним святом, що вимагає спеціальної композиції є Хеллоуін. Крім використання різних модифікацій гарбуза або елементів фентезі, оригінальним буде прикрасити будинок наприклад чорним кольором.
Якщо все ж Ви хочете створити композицію штучних квітів на довгий термін, все-таки краще придивитися до менш яскравих кольорів, які не будуть набридати Вам довгий час.

Флорист як фахівець із прикрашання будинку
Флорист це майстер по створенню букетів та інших квіткових виробів. У його компетенцію входить також створення штучних композицій квітів за різними напрямками: весільний, офіційний, домашній декор і багато інших. Ці спеціально навчені люди зможуть допомогти Вам у плануванні проекту інтер'єру, підберуть відповідні рослини і нададуть різноманітні консультації.

Коментарі

Не знайдено дописів

Новий відгук